Chcete rozjet svůj byznys? Inspirujte se příběhem Štěpána Návrat
Gastro konzultace, poradenství, stavění podniků od píky i krizový manažer tj. Štěpán Návrát
Každá restaurace potřebuje odhodlání, odvahu, srdcaře i dříče… to je klíč k úspěchu
Úspěch restaurace závisí na vynikajících vztazích mezi zaměstnanci vs. majitelích, dodavatelích vs. platební schopnosti, farmářích a zákaznících vs. zážitek. Pokud máte takový koncept úspěch je zaručen.
Důležité body úspěšného podniku je výběr správné lokace, nepřemrštit nájem a správně nastavit koncept, vizi i vztahy a ukázat se zákazníkům v nejlepším světle.
Do začátku Vám pomohu jak zefektivnit rozjezd podniku což vyžaduje správný přístup a ochotu pracovat celého týmu.
Během naší spolupráce se budeme každou návštěvou posouvat vpřed a neustále se zlepšovat, což povede k výraznému pokroku a požadovaným financím.
Jsem gastro kretén, který si vše vybudoval od píky a vlastními rukami. Nikdy jsem ničím nemrhal a každou korunu investoval sám do sebe a svého podniku včetně zaměstnanců. Začal jsem již v 21 letech a díky mým téměř dvacetiletým zkušenostem věřím, že přispěji k úspěchu vašeho projektu, kde Vám poskytnu pevnou oporu a pomohu vám posunout se vpřed a soustředit na to co je podstatné. Byznys.
Mým mottem je naučit Vás pracovat s každou surovinou a vydělat peníze tam kde Vám utíkají. Především na surovinách, odpadech, které normálně nespotřebujete. Už jste ochutnali fermentovanou limonádu z kmínového chleba? Popelovou sůl ze spálených brambor? Rybí, zeleninový garum ze skeletů a ořezů?
Co dál?
Chcete znát můj názor na Váš podnik a jak je vnímám zákazníky?
Máte vizi se posunout dál, ale nevíte jak na to?
Chcete jednorázovou konzultaci, nebo hledáte dlouhodobé partnerství?
Hledáte odpovědi proč Vám to nejde?
Potřebujete sestavit jídelní lístek, poradit s kalkulacemi, recepty a prezentací jídel?
Navrhli Vám kuchyň restauraci a Vám se to nezdá? Pomohu Vám optimalizovat nabídky podle typu kuchyně a restaurace. Tak aby to fungovalo ekonomicky
Sháníte kontakty nebo se chcete stát součástí mého privátního klubu a mít výhodnější ceny? Dodavatele, gastro zařízení, architekt, řemeslníci, farmáři, dodavatelé, energie, operátoři. jednoduše to zoptimalizujeme.
Nevíte, kde nakoupit inventář porcelán apod.? I to je jeden z klíčových bodů podniků a věřte mi v makru nebo Svingu to nenajdete.
Tohle a mnohem více se dozvíte jen z mých zkušeností. Stojím za podniky Pru 58, Benjamin, fine dining, Cafe Buddha, gastro klubem Food Hunters, dodavatelskou firmou Rybí Šupina a asijskou školou vaření. Jsme ocenění Michelin Guidem, Gault Millau, Nejlepší restaurace Top Life, Mauererův Výběr i mnohými zahraničními weby…
cena: 2400Kč/hod.
den: 18.000Kč
projekt: 150.000 Kč/ 100hod.
pro více informací mě kontaktujte na emailu s.navrat@hotmail.com